www.luqs-vloeren.nl

Luxe vloeren zijn voor iedereen weggelegd

Corkcomfort kurkvloeren met clickverbinding.
Een kurkvloer leggen zonder verlijming is mogelijk gemaakt door Wicanders, wereldwijd de grootste producent van kurkvloeren. De Wicanders Corkcomfort serie heeft in de HDF laag een clickverbinding waardoor het leggen van deze vloer eenvoudig gedaan kan worden. Leverbaar in vele kurk-dessins en kleurstellingen, waardoor deze Corkcomfort kurkvloeren van Wicanders passen bij diverse woonstijlen. De toplaag van de Wicanders Corkcomfort serie is voorzien van Wicanders Xtreme WRT lak op basis van keramiekpasta, dit zorgt voor sterke en duurzame toplaag.

Go 4 Cork serie, kurkvloer met clickverbinding.
Een kurkvloer voor licht huishoudelijk gebruik, woonkamer, slaapkamers enz. in fraaie kurk- kleuren en kurkdessins.
Deze kurkvloer heeft meer onderhoud nodig, n.m.l. periodiek voorzien van een nieuwe slijtlaag.

CLICK KURKVLOER

Artcomfort is geen traditionele kurkvloer, maar een kurkvloer opgebouwd volgens de aller modernste technieken.
De click kurkvloer is opgebouwd uit 5 lagen, een beschermlaag, optische beeldlaag, flexibele isolerende kurklaag, HDF laag en geintregeerde isolerende kurkonderlaag.

De optische “Realistic Surface Technology” de RST afbeeldings technologie maakt het mogelijk om een natuurlijke en authentieke oppervlakte-reproductie tot stand te brengen.

Corkcomfort kurkvloeren, een click kurkvloer op HDf drager met click verbinding, in zeer fraaie kurk-dessins en in een moderne maar ook klassieke interieur kleuren te leveren.

Zowel de Artcomfort als de Corkcomfort kurkvloeren hebben alle voordelen van een click kurkvloer behouden als het gaat om warmte isolatie, geluidreductie en duurzaamheid. Beiden zijn door de click verbinding, zwevend te leggen (zonder verlijming).

Een Kurkvloer met click systeem kunt u prima, als handige dhz’er, zelf leggen maar als u hulp wenst bij het plaatsen van uw nieuwe vloer kunt u via Luqs-vloeren adressen van ervaren vloerenleggers krijgen.

Dit zijn vakmensen met vele jaren ervaring, die zorg dragen voor de juiste plaatsing van uw Laminaat of PVC vloer.