www.luqs-vloeren.nl

Luxe vloeren zijn voor iedereen weggelegd

Waarom een Vinyl click vloer of PVC click vloer?

Zelf te leggen

Door de uitgekiende clicksystemen is een PVC click vloer of Vinyl click vloer eenvoudig zelf te leggen.

Verhuisbaar

De click verbinding maakt niet alleen het leggen van een pvc of vinyl vloer eenvoudig maar maakt de vloer ook verhuisbaar. Wilt u de vloer verplaatsen naar een andere kamer in huis of u gaat verhuizen u neemt de vloer mee naar uw nieuwe huis. Het kan met de PVC vloer met click verbinding, want na 5 of 10 jaar is de vloer nog niet versleten, zo heeft u langer plezier van uw investering.

PVC vloeren met clickverbinding zijn er in meerdere uitvoeringen, zoals:

  • 4 – 5 mm PVC stroken met clickverbinding van de merken Quick-Step Livyn, MFlorLock, Meister, Aspecta, Gerflor, Pure Elegance en Sabou
  • 10 mm PVC stroken op HDF drager met kurkonderlaag en met clickverbinding van de merken Wicanders of Parador

PVC click stroken van 5 mm met een slijtlaag van 0,55 mm zijn uitstekend geschikt voor uw woonkamer met 15 jaar garantie tot 25 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik is dit top-kwaliteit. Door de natuurlijke decoren zijn deze PVC vloeren nauwelijks te onderscheiden van een houtenvloer.

PVC click stroken op een HDF drager met een kurkonderlaag is gewoon een goede degelijk opbouw van een vloerdeel, voorzien van een PVC laag met PU-coating maakt dit een degelijke vloer. Zoals de Wicanders Designcomfort, Wicanders Vinylcomfort, Parador of de Aphrodite serie die ook is voorzien van een kurkonderlaag en in 2 kwaliteiten wordt geleverd.